2015-11-19 09:46:25• hírek • Blikk.hu

Keményen szexel Stohl

Szexjelenetekkel tér vissza az RTL Klubra Stohl András! A színész Sáfár Bálint bőrébe bújik a Válótársakban, ahol házas ember létére folyamatosan más nő ágyában köt ki.

Már az első epizódban - amit ma este láthatnak a nézők az RTL Klubon - igen kemény szexjelenetet köszönhetünk a színésznek, aki éppen aktuális szeretőjével, Pálmai Annával elégíti ki a vágyait. Bár a néző tökéletesen átélheti Bálint szexuális vágyait, Stohl a Blikknek elárulta, a legnehezebb feladat színészként szexjelenetet forgatni.

- Tisztában vagyok vele, hogy sokan nem fogják elhinni, de bevallom: egy színésznek semmi öröm nincs egy szexjelenet forgatásában - kezdte a Blikknek Stohl András, akit tapasztalt, Jászai Mari-díjas színészként már jó pár alkalommal láthattunk ilyen szituáció­ban. - Egyáltalán nem könnyű feladat, sem nekem, sem pedig egy nő számára. Sőt nekik még kellemetlenebb a szituáció, hiszen sok esetben látható a cicijük is. Persze ilyenkor az operatőrön kívül senki nincs jelen, úgyhogy legalább ez könnyíti a helyzetet, de én mindig odafigyelek arra, hogy már a jelenet előtt megpróbáljam oldani a hangulatot - magyarázta a Blikknek Stohl, aki mindig megpróbálja megnevettetni valamivel partnerét.

- Arra is mindig figyelünk, hogy amint vége van a jelenetnek, azonnal ott legyen az öltöztető, aki ráadja a köntöst a hölgy kollégára, amelynek köszönhetően már sokkal kellemesebben érezheti magát - tette hozzá a színész.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: